DJ Wereldmuziek

U bent nu op de website van DJ-Paulo een professioneel DJ en Producer voor Wereldmuziek. Ik gebruik liever WorldGrooveMusic als omschrijving omdat dat staat voor moderne wereldmuziek die komt uit alle continenten of landen, maar waarin nog wel de oorsprong is te horen. Het is echt muziek die in deze tijd past, lekker dansbaar met een goede beat. Bekende thema’s zijn Latin, African, Balkan, Bollywood, Caribbean enzovoort. Mijn voorkeur gaat uit naar Latin inclusief Tropical en Caribbean en Afrikaanse muziek. Latin behoefd enige toelichting omdat we in Europa vaak bij Latin niet verder komen dan Salsa en Merenque. Ik draai echter ook Cumbia, Vallenato en Braziliaanse muziekstijlen om er maar een paar te noemen.
Afrikaanse muziek is erg populair en kent vele verschillende stijlen uit evenveel landen.

Mijn muziek is met name te horen op Festivals, in clubs, op themafeesten en privéfeesten in geheel Europa. Dat is dan ook tevens de reden dat mijn site verder in het Engels is.

Via deze site kunt u tevens diverse demo’s beluisteren. Hiervoor klikt u op soundcloud of mixcloud. Ook kunt u hier via de rubriek contact meer informatie opvragen indien gewenst.

Veel plezier op de site,

DJ-Paulo.

Comments are closed.